Slagerij de Kroes | Gijsbrecht van Amstelstraat 266 | 1215 CR Hilversum | (035) 621 18 24 | info@slagerijdekroes.nl

Nieuwe producten bij Slagerij de Kroes

Publicatiedatum: 11-04-2018

Als innovatieve slagerij vinden wij het erg belangrijk om ons het hele jaar door te blijven onderscheiden. Dit doen wij oa. door goed advies, experimenteren met nieuwe producten, proeverijen en de beste kwaliteit producten te verkopen.

In dit nieuwsberichtje besteden wij even kort aandacht aan twee van onze nieuwe blijvende producten.

Huisgemaakte rucola-filet
Filet Americain met verse gesneden rucola en andere kruiden samenstelling dan de originele filet Americain. Heerlijk op brood of lekker op een toastje bij de borrel.

Simmentaler Cote du Boeuf 
De Simmentaler Cote du Boeuf is een erg populair weekend product. De Simmentaler Cote du Boeuf vindt zijn oorsprong in Zwitserland. Hier graast de koe Alpengras, dat het vlees een specifieke kenmerkende smaak geeft. Het Simmentaler ras dat wij verkopen komt uit het Duitse gedeelte van de Alpen en komt via de Lindenhoff bij ons in de toonbank terecht. Voordat Lindenhoff het bij ons aflevert, hangt de Simmentaler Cote du Boeuf eerste nog zes weken te rijpen in een speciale droogcel. Door dit rijpproces, wordt het vlees nog voller en malser van smaak.

Dit zijn nieuwe producten die nu al enige tijd vast in ons assortiment zijn opgenomen. Voor meer nieuwe producten verwijs ik u naar onze winkel of houdt onze site in de gaten voor de laatste updates.

Tot snel in onze winkel op de Gijsbrecht van Amstelstraat,

Het kroes team

terug naar het nieuwsoverzicht

 

Let op: De recepten zijn PDF's die worden gedownload op uw mobiele telefoon.

Recepten

 

Bereidingswijze specialiteiten