Slagerij de Kroes | Gijsbrecht van Amstelstraat 266 | 1215 CR Hilversum | (035) 621 18 24 | info@slagerijdekroes.nl

Gedroogde worstjes van Brandt & Levie

Publicatiedatum: 25-01-2012

Al enige tijd kunt u bij ons terecht voor de gedroogde worstjes van Brandt & Levie. Dit is een product met een bijzonder verhaal er achter. Drie worstmakers uit Amsterdam hebben zich verdiept in de Italiaanse worstmakerij. Daarvoor zijn ze op stage geweest bij verschillende ambachtelijke worstmakers in Italië om zo de fijne kneepjes van het vak te leren. Met de kennis die zij in Italië hebben verkregen en hun passie voor de worstmakerij hebben zij de Brandt & Levie worst ontwikkeld. Dit bijzondere product is in verschillende smaken (rozemarijn, lavendel, zwarte peper, chili, knoflook en venkelzaad) bij ons in de slagerij verkrijgbaar.

Het bijzondere van de Brandt & Levie worst is dat het gemaakt is van het vlees van het Baambrugse big van de Lindenhoff uit Baambrugge. Het Baambrugse big is biologisch gemest. Deze biggen hebben een zeer goed leven gehad, doordat zij een vrije uitloop hebben (bij goed weer), goede gezonde samenstelling van voer te eten krijgen en het belangrijkste veel liefde van de boerderij krijgen! Verder bevat de Brandt & Levie worst alleen maar pure ingrediënten, er wordt dus geen gebruik gemaakt van smaakversterkers, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Dit allemaal proef je allemaal duidelijk in het product.

Brandt & Levie is nu ook druk met het ontwikkelen van verse saucijzen, wederom gemaakt van het Baambrugse big. Uiteraard bevat dit verse product ook alleen natuurlijke ingrediënten. Iedere week worden er nieuwe recepten ontwikkeld en uitgeprobeerd. Wij als innovatieve slagerij hebben de eer om iedere week twee soorten saucijzen te mogen testen en te verkopen, zodat onze klanten ook kunnen proeven hoe bijzonder deze verse saucijzen smaken. De resultaten zijn tot nu toe verbluffend! De volgende samenstellingen van de saucijzen hebben wij uitgeprobeerd,

Verse peterselie met knoflook
Pompoen, hazelnoot en kastanjes
Citroen met verse tijm
Saffraan, nootmuskaat, kaneel, gedroogde gember en verse peterselie (oud authentiek Belgisch recept)

terug naar het nieuwsoverzicht

 

Let op: De recepten zijn PDF's die worden gedownload op uw mobiele telefoon.

Recepten

 

Bereidingswijze specialiteiten